Om Hotel Icefiord

På én af de bedste lokationer i Ilulissat finder du Hotel Icefiord. Ved en overnatning i Ilulissat på Hotel Icefiord, har du blandt andet muligheden for at opleve Diskobugtens fantastiske elementer på nærmeste hold. Duften af den rene luft, bølgerne og den ualmindelige smukke udsigt over bugten med et evigt skiftende landskab af isbjerge, gør stort indtryk på vores gæster.

I nye og moderne omgivelser kan hotellets gæster forvente en venlig og imødekommende betjening. 
Vi bestræber os på at yde en høj service og sætter en ære i, at personligt engagement er kendetegnende for Hotel Icefiords personale.

Personalet på Hotel Icefiord kan være behjælpeligt med at arrangere sightseeingture og andre aktiviteter. Knud Rasmussen-museet ligger 750 m derfra.

Check in fra kl. 14:00 
Check out senest kl. 10:00

Hotellet ligger ugeneret placeret i første række til havet, og du har derfor rigtig gode chancer for at opleve store hvaler på nært hold ved Diskobugten. Det er velkendt, at hvalerne svømmer tæt på land og trives i store dele af bugten, hvor især området lige uden for Ilulissat er et populært sted for de store hvaler. 

Værelser og Suiter

Vi har i alt 33 værelser, hvoraf 5 er suiter. Fra alle værelser er der fin direkte udsigt over Disko Bugten. 

 

 

Restaurant, lounge og bar

Udover vores komfortable værelser tilbyder Hotel Icefiord afslapning og hygge i loungeområdet, hvor der på kolde dage tændes op i brændeovnen. Der er rig mulighed for at slappe af med fx spilaktivitet med venner og familie eller blot at nyde en fredelig stund med bog eller avis ved brændeovnen.

 

 

 

Gallerier

Se billederserier af hotellet,
værelserne, maden og området

Annekslejligheder

Vores 2 anneks lejligheder er placeret ca. 150 m fra hotellet. De er indrettet med køkken, soveværelse, stue og egen terrasse med direkte udsigt over Isfjorden. Annex lejlighederne fungerer som en del af Hotel Icefiord og derfor er morgenmad inkluderet ved booking af disse lejlighed.

Bemærk: Tjek ind sker på Hotel Icefiord, Jørgen Sverdrupip Aqq 10. Lufthavnstransfer skal bestilles senest 24 timer før ankomst.

Værelseslejligheder

De lyse og enkelt indrettede 1-værelseslejligheder på Icefiord har opholdsområde, tv og badeværelse med bruser. Tekøkkenet har komfur med 2 blus samt mikrobølgeovn. Der er gratis parkering.

I de varmere måneder kan man grille på den fælles terrasse. Lejlighedernes søsterhotel, Hotel Icefiord, ligger blot 1,5 km derfra. Hotellets restaurant serverer regionale og internationale retter, som tilberedes med friske, lokale råvarer.

Bemærk: Tjek ind sker på Hotel Icefiord, Jørgen Sverdrupip Aqq 10. Lufthavnstransfer skal bestilles senest 24 timer før ankomst.

Aktiviteter

Oplev Grønland til lands, til vands og i luften